Summit Academy of Gymnastics

FALL - WINTER - SPRING

         CLASS SCHEDULE                       

AUGUST 2017 - MAY  2018 

Welcome to the Fall-Winter-Spring 2017-2018 sessions at Summit Academy of Gymnastics. We are looking forward to working with your children! If you wish to enroll your son or daughter, please fill out the registration form and medical survey found on this website and return it with your registration payment to our office.  

    The fall-winter-spring session will run from August 2017 until May 2018.  Once your child is registered into the program, he/she will be on continuous enrollment, with payments due every 8 weeks. The Academy will also offer two summer sessions in 2018Our annual class meet, Flipping on the Farm, last May was a huge success and the students had a most enjoyable time! It is a wonderful opportunity for them, so be ready for this annual fun-filled event in Spring 2018.

Thank you for your continued support and cooperation. 

Summit Academy of Gymnastics...

building your child's future...one class at a time. 

 SCHEDULE SUBJECT TO CHANGE

 

MON 

TUES 

WED 

THUR 

FRI 

SAT 

PARENT/ TOT- 30 min


5:30

6:00 

9:30 

10:00

11:15 

5:45

 6:15  


9:45

10:15

10:45

6:15

4:45

6:30

 


 9:15

10:00

10:30

TUMBLE TOTS- 45min

3:45 

5:45 

6:15

9:15 

 10:15 

10:45

6:15

9:30

10:00

11:15

4:45

5:30

6:00

4:15

5:30

6:15

 

 

9:45

10:30

 

 KID A ROUND-45min

4:45

5:15 

6:00

6:30

 9:30 

10:00

10:30

11:00

11:45 

4:00

4:45

5:30

5:45 

9:15

10:45

11:30

4:15

5:15

5:30

6:00 

3:45 

5:00

5:15 

6:00 

6:45

 

 

 

9:15 

11:00 

11:15

1ST YR BEG/ADV BEG GIRLS- 1hr

          

 

3:45 

4:00

4:15

 4:30 

4:45

5:00

7:00

7:15 

 

11:45 

3:45

 4:45 

5:30 

5:45

6:30

6:45

 

12:00

3:45 

 4:15 

5:00

5:30

6:15

6:45

 3:45

4:00

 4:15 

4:30

5:15

5:30

5:45

6:45

7:00

3:45

4:45

5:45 

9:00

10.00

10:30

11:00 

11:45

12:00

1:00 

BEG BOYS-1hr

 4:15

6:15

 4:15

 5:15

12:15 

4:15

6:15 

 

 4:00

 5:00

 

INTER. GIRLS-1 1/2 hrs 

5:30 

 6:45

7:00 

11:30 

4:15 

6:45

 

12:00 

4:00 

6:30

4:00 

6:15 

6:45

 4:45

 9:00

9:30 

11:30

 

INTER. BOYS-2hrs 

 4:15

 

4:15 

  4:00 

ADV GIRLS-2hrs 

 6:30

6:30

 


 11:00

ADVANCED BOYS-2hrs

4:15



4:15

 

 


HIGH SCHOOL GIRLS -2 or 3 hrs

(Nov thru Mar -Tues 2 hrs @ 6:45 & Sat 2 or 3 hrs @ 9:00)

(No Mon or Thurs class Nov thru Mar) 

5:30

 

5:45 

  

 

 

4:45

 

9:00

BEG. TUMBLING ONLY-1hr

 

4:45 

 

 7:00

 

 

1:00

INTER. TUMBLING ONLY-1hr

 

7:00


7:00

 


ADV. TUMBLING ONLY-1hr

 

7:00


7:00 

  

BOYS TUMBLING- 1hr

 

  4:45   

1/2 hour class=$24.00 per 4 wks, 45 minute class=$43.00 per 4 wks,          1 hour class=$50.00 per 4 wks, 1 1/2 hour class=$65.00 per 4 wks.